Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква 155 да си взема?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз съм за 1.9ТД,много здрав и безпроблемен мотор
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
      Колега..... ами мислиш ли майка ти как ще се справя с управлението-габаритите.Паркирането със 155 е нещо ужасно.Все едно съм с ФВ Кади... гледам страничните огледала.Мнооо е гадна тая задница голямата.Пък 145-146 си е типично женска кола (само да не се обиди някой с такава)
      Виж за паркирането не се бяхме замислили

B&B Racing | bb-racingteam.com
      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Колега..... ами мислиш ли майка ти как ще се справя с управлението-габаритите.Паркирането със 155 е нещо ужасно.Все едно съм с ФВ Кади... гледам страничните огледала.Мнооо е гадна тая задница голямата.Пък 145-146 си е типично женска кола (само да не се обиди някой с такава)
        Глупости колега,въпроса е да и свикнеш,даже е доста лесна и приятна за каране,на 146 задницата е още по тегава за паркиране
        ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
        BMW e39 facelift

Comment

На 155 16V мотора е под всякаква критика като поддръжка все едно ремонтираш 156 - варитори , дебитомери проблемни а и гори повече . А след като търсиш експлозивна 155-ца за майка то 1,8 Т.С. и 2.0 Т.С 8V са идеалният избор . Не гори много а бега да си е?е маата . Паркирането се свиква но във всеки случай е в пъти по лесно отколкото със 146 , няма друг модел на алфа който да не се сгъва като 146 , а и на 146 таблото отпреде в дясно с тази дъга ще кажеш че от ТАТА са го мислили . Да ме извиняват колегите които си харесват 146 но всеки има право на вкус .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Странно, що пък аз мойта на задна на огледала я прекарвам през "иглени уши" както се казва. Мисля, че е до свикване. А другия лек струва 60 лева (парктроник) и си в джаза. Аз лично го препоръчвам при положение, че жена ще кара колата.

ma7e4k0 - аз имам 1.8 8 клапанов ТС 155-ца. Доста добре върви, ама е доста твърда на возия. Не е толкова маневрена (за огромно мое очудване 164-ката е по маневрена) и ако е читава на ходова част и мотор вервай ми ще ви донесе доста радости.
            Моята е уникално занемарена кола, и с доста усили успявам да я вкарам в релси за да ме радва, а не да ме ядосва както в началото.

Гледай мотор и ходова. Външния вид е лесен - има доста на части, а и самата кола е като конструктор ЛЕГО - почти всичко (включително и задните калници) са на болтове и се подменят.
            ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
            ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
            Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
            Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

аз съм пристрастен защото карам 2.0 8в на доста други съм се качвал а и за поддръжката основния плюс е че е 8в .... все пак по добре да сменяш 8 клапана и повдигача отколкото 16 а и свещите са си еднакви не ти е необходимо да търсиш два комплекта....
              иначе ако питаш сериозно за кола тази от подписа ми се продава Т.Е. моята цената и е 3500лв ако те интересува състоянието и т.н. по колата пиши на Л.С. да ти обясня
              може и на два пъти да я платиш ако ти хареса
              извинявам се на модераторите са спама ........
              sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
              Suzuki GSXR 750 W настоящ
              Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Взе си 146 1.4 Тс Септември 2000 година на РЕАЛНИ 23 000 километра...толкова пазена кола не бях виждал и затова я взехме ....
                Last edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 16:43.

Comment

Първоначално публикувано от ma7e4k0
                  Ало професорите не ме интересува вашето мнение!!!! Некои няма ли да тегли 1 катинар най-накрая...вместо да честите и да пожелаете безавариино веднага че намерите кусури...
                  Не им обръщай внимание...а от мен честито със здраве да я караш!!!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                    Не им обръщай внимание...а от мен честито със здраве да я караш!!!
                    Мерси БРАТ !

Comment

Оо, брат, тука винаги е така - нема да се косиш!
                      Айде честито, и само да ви радва колицата!
                      И честита Нова 2009 !!!
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                        Оо, брат, тука винаги е така - нема да се косиш!
                        Айде честито, и само да ви радва колицата!
                        И честита Нова 2009 !!!
                        Честита и на теб! Пожелавам ти много 8 клапанови 155-ци

Comment

Първоначално публикувано от lulin racing
                          Кола на 9 години нали невярваш че е на 23 000?!?!?! Един от служебните ми Логан-и 2007 год е на 37 000 вече
                          то според мен трябва да те плаши ако кола на толкова години е на малко километри - една кола се скапва повече от липса на движение, отколкото при нормална употреба. Прекомерната употреба, тук са засегнати особенно служебните коли, също не е препоръчителна, но там е друго . След престой дълго време се скапват много нещица по колата. Даже сега моята е със скапана гарнитура на главата и не че е нещо, ами просто беше започнала тотално да се скапва - от 13 години е в тоя мотор.... а моята е стояла в италия почти една година без да кара и кой знае с каква боза за антифриз е била.

Иначе честито да придобитата движима собственост и да си е винаги движима, да ви радва и да ви слуша и много много километри да и направите с кеф и усмивка!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

честито на колегата, е би било добре да има още една 155-ца ама все пак алфа вируса се е предал и към вас под друга модификация
                            ЧЕСТИТО колега
                            sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
                            Suzuki GSXR 750 W настоящ
                            Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Working...
                            X